• Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Voor 15.00 Besteld, Vandaag verzonden!
    Gratis Verzending Vanaf €60(NL) - €75(BE)
    Snel contact via whatsapp +31657803629

    Door Pierre Kilkens, 4 augustus 2023

    Parkeren met een Aanhanger: Jij kunt het ook!

    Kies de juiste parkeerplek

    De eerste stap bij het parkeren met een aanhanger is het selecteren van de juiste parkeerplek. Kies een ruime, open plek waar je voldoende manoeuvreerruimte hebt. Zoek bij voorkeur een parkeerplaats aan de rand van de parkeerplaats om jezelf meer speling te geven.

    Ken de draaicirkel van je voertuig

    Voordat je met een aanhanger gaat parkeren, is het essentieel om de draaicirkel van je voertuig te begrijpen. Elke auto en aanhanger heeft een andere draaicirkel, dus neem de tijd om vertrouwd te raken met hoe jouw combinatie reageert tijdens het draaien.

    Maak gebruik van je spiegels

    Spiegels zijn je beste vrienden tijdens het parkeren met een aanhanger. Gebruik zowel je zijspiegels als je achteruitkijkspiegel om te zien wat er om je heen gebeurt. Hierdoor kun je beter inschatten hoe je moet sturen om de aanhanger in de gewenste positie te krijgen.

    Gebruik de hand-over-hand methode

    De hand-over-hand methode is een handige techniek om te sturen bij het parkeren met een aanhanger. Hierbij plaats je je handen aan de bovenkant van het stuur en draai je het stuurwiel met één hand over de andere. Dit geeft je meer precisie en controle tijdens het manoeuvreren.

    Ga rustig te werk

    Haastige spoed is zelden goed, vooral niet bij het parkeren met een aanhanger. Neem de tijd en beweeg langzaam en gestaag. Schakel indien nodig je vierweg knipperlichten in om andere bestuurders te laten weten dat je aan het parkeren bent.

    Doe een paar proefrondes

    Voordat je daadwerkelijk probeert te parkeren, is het een goed idee om een paar proefrondjes te maken. Rijd een paar keer heen en weer om te wennen aan de bewegingen van de aanhanger. Dit zal je helpen om jezelf beter voor te bereiden op het echte werk.

    Gebruik een parkeerassistent (indien beschikbaar)

    Moderne voertuigen worden vaak geleverd met parkeerassistenten, die het parkeren met een aanhanger aanzienlijk kunnen vergemakkelijken. Als jouw voertuig deze functie heeft, maak er dan gebruik van. Het kan je helpen bij het nauwkeurig positioneren van de aanhanger.

    Vergeet niet te anticiperen

    Anticipatie is cruciaal bij het parkeren met een aanhanger. Probeer vooruit te denken en te anticiperen op de bewegingen die je moet maken om de aanhanger veilig en precies te positioneren. Het voorkomt onverwachte verrassingen tijdens het parkeren.

    Op zoek naar aanhanger onderdelen?

    Mijn naam is Pierre Kilkens, geboren en getogen in Nijmegen. Het handelen zit in mijn bloed en ik had al jong de droom om ooit een eigen onderneming te starten. Mijn interesse (mede vanuit mijn werkverleden) ligt in de aanhanger onderdelen. Eind 2020 ben ik gestart met het realiseren van mijn webshop. Sinds 4 januari 2021 is “JapiTrailerparts” online en zijn de eerste verkopen een feit.

    Doel van “JapiTrailerparts” is het bedienen van de particuliere markt. Ik heb inmiddels een groot netwerk aan contacten en leveranciers opgebouwd. Daarom ben ik in staat een mooi programma aan te bieden van alle onderdelen die op en rondom een aanhanger zitten. Ik bied op mijn webshop originele onderdelen aan van gerenommeerde merken zoals Alko, Knott, BPW en Aspöck. Tevens bied ik no-name artikelen aan van hoge kwaliteit. U kunt zelf uw keuze hierin maken. 

    Staat een artikel dat u zoekt niet in de webshop? Stuur een bericht of neem telefonisch contact met mij op. Ik ga dan op zoek naar het door u gewenste artikel, niets is onmogelijk!

    Klanttevredenheid staat bij mij voorop en ik hecht waarde aan een goede service. U kunt mij telefonisch bereiken voor een goed advies of om uw vragen te beantwoorden.



    Laat een reactie achter

    Comment form Text

    * Verplichte velden
    Vergelijk 0

      Voeg nog een product toe (max. 5)

      Start vergelijking

      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »