Terug

Opbergkisten (35)

Uw sjorbanden, aanhangernet of gereedschap veilig opbergen in een disselkist. Onderstaand vind u ons grote assortiment aluminium en kunststof opbergkisten.

Filters

Opbergkisten

Opbergkisten hebben wij in twee soorten namelijk aluminium of kunststof. Voor de opbergkisten worden verschillende benamingen gebruikt zoals disselkist, disselbox of disselbak.

Aluminium opbergkist DTR

Aluminium opbergkisten (disselbak, disselbox of disselbak) worden gebruikt voor het opbergen van bijvoorbeeld aanhangernetten, spanbanden en natuurlijk ander materialen die u moet opbergen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment van deze opbergkisten. De meeste aluminium opbergkisten die wij verkopen zijn voor montage voorop de dissel momenteel hebben wij een model voor montage aan de zijkant (deze is zeer geschikt voor Henra en Anssems aanhangers).

Onze aluminium opbergkisten zijn zeer sterk, waterdicht en goed afsluitbaar wij kiezen ervoor om het slot aan de voorkant te monteren en niet bovenop de opbergkist dit omdat indien men een slot boven op de opbergkist monteert dit kan leiden tot kleine lekkages. De kist is waterdicht maar natuurlijk kan er altijd wat vocht in komen denk bijvoorbeeld aan een nat aanhangernet dat u opbergt of natte spanbanden. De aluminium opbergkist krijgt zijn stevigheid door de toegepaste materiaal dikte van 2.0mm plaat en met de traan erbij ca. 2.4mm. Extra sterk wordt de aluminium opbergkist omdat wij een lang piano scharnier gebruikten. Wij hebben geen handvaten aan de zijkant van de aluminium opbergkist zitten dit omdat dit alleen maar ruimte inneemt aan de binnenkant en om dat ook dit weer kan leiden tot meer lekkages.  Zoals gezegd hebben wij een grote diversiteit aan maten voor u in ons programma zodat u in principe altijd bij ons kunt slagen voor de juiste aluminium opberg kist.

 

Daken kunststof opbergkist

In ons assortiment hebben wij van verschillende merken kunststof opbergkisten. Maar de Daken kunststof opbergkist heeft onze voorkeur en wel omdat deze zeer sterk zijn, roestbestendig zijn en waterdicht zijn. De opbergkisten worden ook wel onderbouwkisten genoemd in de praktijk kan je ze zowel voor op de dissel monteren als wel aan de zijkant. Ook een voordeel van kunststof opbergkisten is dat ze zeer licht zijn waardoor montage aan de zijkant makkelijker maakt. Ook de kunststof opbergkisten hebben wij in verschillende maten en met 1 , 2 of 3 sloten zodat u altijd kunt slagen bij ons.

Voor de kisten hebben wij ook verschillende montage sets.

Onze opbergkisten zowel de aluminium als de kunststof opbergkisten leveren wij u tegen zeer scherpe prijzen en over het algemeen direct uit voorraad.

Indien u niet precies weet welke opbergkist u nodig heeft dan kunt u altijd met ons contact opnemen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »