Terug

Losse wielen voor neuswielen (14)

Is uw wiel van uw complete neuswiel aan vervanging toe? Onderstaand vind u al onze losse wielen voor complete neuswielen direct uit voorraad leverbaar! Bij vragen neem contact op met onze klantenservice!

Filters

Losse wielen voor neuswielen

Losse neuswielen

Ieder compleet neuswiel heeft een los neuswiel. Dit wiel zit er dus standaard in vanaf de fabriek. Wanneer een los neuswiel vervangen moet worden komt dit meestal door de volgende oorzaken:

 • Het losse neuswiel is versleten en dient vervangen te worden
 • Het complete neuswiel is niet goed opgedraaid met als gevolg dat het lossen wiel de grond raakt en kapot gaat
 • Men wilt een ander los wiel in het complete neuswiel.

Wanneer wilt men een ander los wiel in het complete neuswiel? Meestal wilt men het standaard wiel vervangen door een sterker los wiel dat meer draagvermogen heeft. Of met vervangt het omdat men wilt dat het losse wiel beter functioneert omdat op de ondergrond waarop u meestal komt met de aanhanger of caravan een ander type wiel beter functioneert.

Bij het vervangen van een los wiel is het natuurlijk het makkelijkste wanneer u kiest voor het zelfde type los wiel. Maar als u gaat kiezen voor een ander los wiel dan moet u letten op de volgende punten:

 • Wat is de diameter van het losse wiel?
 • Wat is de breedte van het losse wiel?
 • Van welk materiaal moet het wiel gemaakt zijn?
 • Wat is het draagvermogen van het wiel?

Ook is het belangrijk dat u kijkt of het andere losse wiel dat u wilt bestellen wel past en het complete neuswiel dat u heeft zodat de functie ook goed blijft bv bij het opdraaien van het complete neuswiel wordt deze dan wel geborgd door de pal dit komt voor bij automatische opklapbare neuswielen.

Indien u toch twijfelt welk losse neuswiel u moet bestellen dan kunt u altijd met ons contact opnemen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »