Terug

Handlieren (16)

Hier vind u al onze handlieren, bijvoorbeeld om uw auto of boot op uw aanhangwagen te trekken. JapiTrailerparts heeft verschillende handlieren, Met kabel of band en van bijvoorbeeld DTR of ALKO. Kunt u niet de juiste lier vinden neem dan contact op we hel

Filters

HANDLIEREN

Wij hebben verschillende handlieren in ons programma. Momenteel beperken wij ons nog tot de in principe meest verkochte handlieren van Alko en van ons eigen merk wat wij importeren. Indien u een andere handlier nodig heeft dan dat wij op onze site aanbieden dan kunt u altijd met ons contact opnemen. In de toekomst zullen wij ons assortiment aan handlieren gestaag gaan uitbreiden. Natuurlijk zijn er op de markt ook nog elektrische lieren te koop en ook deze kunt u gerust bij ons aanvragen meestal kunnen we deze dan ook binnen enkele dagen leveren.

Handlieren zijn onder te verdelen in geremde handlieren en ongeremde handlieren. Daarnaast kan er een verdeling worden gemaakt in handlieren met een staalkabel en handlieren met een band. Het voordeel van een band is dat een band niet kan roesten en wanneer deze slijt hij gaat scheuren wat dus inhoud dat dit geleidijk gaat een staalkabel kan knappen en dit heeft meestal nog al wat schade tot gevolg. Wat ook makkelijk is bij een band dat deze gelijkmatig opgedraaid kan worden in de trommel en raakt zo niet in de knoop.

Geremde handlier

Bij een geremde handlier zorgt het afrol mechanisme ervoor dat indien u de hendel los laat het op te lieren object (bv boot of auto) niet ongecontroleerd afrolt.

Ongeremde handlier

Op ongeremde handlieren zit geen automatische afrol mechanisme wel zit er een handrem op zodat met de beperking op de band kan aanpassen.

Waarvoor zijn de handlieren?

Heel simpel onze handlieren zijn ervoor om een voertuig op een trailer te lieren dit kan zijn een boot, auto, jetski, grasmaaier of een ander voertuig. De handlieren zijn voor horizontaal gebruik dus niet om te hijsen. Meestal gebruikt men de geremde handlieren voor het op de trailer lieren van zwaardere voertuigen en de ongeremde voor de lichtere voertuigen.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »