Terug

Klemmen voor neuswiel en steunpoot (11)

Onderstaand vindt u het assortiment neuswiel en steunpoot klemmen van JapiTrailerparts. Groot assortiment op voorraad en snel geleverd! Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice! We helpen u graag bij het vinden van de juiste klem!

Filters

Klemmen voor neuswiel en steunpoot

Klemmen

Voor de starre (ook wel vast neuswielen genoemd) zijn er verschillende klemmen op de markt. De meeste van deze neuswielen zijn met diameter 35, 48 en 60mm wat dus inhoud dat men ook neuswielklemmen in deze diameter moet hebben. Ook kan men er voor kiezen om een neuswiel vast te zetten met een disselklem dit komt meestal voor bij de rond 60mm en rond 70 neuswielen. Disselklemmen worden ook wel gebruikt bij steunpoten. Ook komt het voor dat men een neuswiel klem vast last zodat men geen bevestigingsmateriaal nodig heeft. Ook steunpoten worden vaak vast gelast.

Let bij het bestellen van de klemmen a.u.b. goed op de diameter van de klem het komt namelijk geregeld voor dat toch de verkeerde klem wordt besteld maar door goed de diameter van het complete neuswiel of de steunpoot te meten kan dit voorkomen worden. Wat ook belangrijk is dat u kijkt bij het bestellen van de disselklemmen of het voor een ronde buis is of een vierkante buis.

Bij ons vind u diverse neuswielklemmen en disselklemmen. Indien u iets niet kunt vinden wat u wel denkt nodig te hebben dan kunt u met ons contact opnemen en wij kunnen dit dan in de meeste gevallen binnen een aantal werkdagen leveren.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »